Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Update: Câştigătorii biletelor la meciul Steaua-Pandurii, anunţaţi mâine

update: Concursul Pandurul s-a bucurat de succes şi în numai câteva ore am epuizat biletele puse în joc. Cine sunt câştigătorii şi cum intră în posesia biletelor aflaţi mâine, 19 mai, de rubrica ULTIMA ORĂ a ziarului Pandurul! Vă mulţumim! 

Cotidianul Pandurul, în colaborare cu sponsorul Cupei Ligii, AdePlast, lansează un concurs ce-ţi poate oferi bilete la finala Cupei de pe Arena Naţională. Pandurii este în premieră în finala acestei competiţii şi are nevoie de sprijinul suporterilor pe 20 mai, când are loc partida cu Steaua. Poţi câştiga două bilete la meciul Pandurii - Steaua din Cupa Ligii AdePlast dacă răspunzi corect la întrebarea: În ce an a promovat Clubul Sportiv Pandurii în Liga I? Trimite răspunsul şi datele de contact pe adresa redactia@pandurul.ro şi noi te trimitem pe Arena Naţională pentru a aduce la Târgu Jiu trofeul Cupei AdePlast!!

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: