UPDATE: Doi bărbaţi, cercetati pentru tentativa de viol

Doi tineri din localitatea Bâlteni sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol

În dimineaţa zilei de 2 septembrie 2011, orele 05:27 poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că cele două nepoate minore, în vârstă de 13, respectiv 15 ani au fost victimele unei tentative de viol. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că, minorele s-au deplasat de bunăvoie în cursul nopţii, împreună cu P.V., 24 ani, la locuinţa acesteia din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, unde doi tineri P.T., de 25 şi P.I.F., de 27 ani, ambii din localitate au încercat să întreţină relaţii sexuale cu acestea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, urmând ca cele două minore să fie prezentate la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru examinarea medico-legală. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a faptelor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Biroul de presa al IPJ Gorj

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: