Urările politicienilor pentru români la începutul noului an

Politicienii români au postat pe paginile de pe reţelele de socializare mesaje şi urări pentru români pentru anul 2015. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis că ar vrea ca 2015 să fie începutul acelei Românii a normalităţii pe care cu toţii ne-o dorim. ”Gândul meu se îndreaptă azi către voi toţi, concetăţenii mei de pretutindeni. Către cei mai tineri, care îşi doresc un viitor mai bun în ţara noastră. Către cei care, prin munca şi iniţiativa lor, duc România înainte. Către părinţii şi bunicii noştri, care ne-au croit un drum în viaţă. Gândul meu se îndreaptă azi către cei care slujesc sub drapelul României şi al aliaţilor noştri şi ne fac cinste. Şi către cei pentru care România înseamnă «acasă», oriunde s-ar afla”, se menţionează în mesaj.

Fostul preşedinte Traian Băsescu  a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru ”toţi băsiştii”: ”Tuturor "băsiştilor" şi prietenilor paginii le doresc un an 2015 cu sănătate, bucurii şi prieteni adevăraţi, alături de cei dragi. Şi încă ceva: pe noi ŢARA se poate bizui.”

Premierul Victor Ponta a transmis un scurt mesaj de Anul Nou. "La mulţi ani tuturor - şi cei care au Facebook şi celor care nu au, şi celor care ne simpatizează şi celor care ne urăsc! Sigur 2015 va fi un an bun!", scrie Ponta pe Facebook. Preşedintele PMP, Elena Udrea, a postat pe Facebook o fotografie în care apare un brad realizat din becuri colorate şi mesajul ”Happy New Year 2015”.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, spune pe pagina sa de Facebook că ”păşeşte în noul an cu încrederea că se poate”. ”2014 a fost un an al grelelor încercări, cu multe provocări, dar şi al marilor victorii. Un an istoric pentru PNL, dar şi pentru România. Păşesc în noul an cu încrederea că se poate, că suntem puternici pentru a înfrunta tot ce va fi să fie, dar şi responsabili pentru a ne asuma viitorul”.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, le urează românilor ca în 2015 ”speranţa să se transforme în realitate”. Mesajul este însoţit de o fotografie cu colindători. (A.A.)

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: