Urmărit de poliţie, şi-a abandonat maşina

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza de competentă, au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, ce se deplasa pe un drum forestier, în punctul Valea Artanului, din comuna Căpreni, judeţul Gorj. Cu această ocazie conducătorul auto a refuzat  să oprească, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, la aproximativ 3 km autoturismul fiind găsit abandonat în zăvoiul râului Amaradia . În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto în persoana lui S.M., 22 ani, din  comuna Căpreni, judeţul Gorj, în interiorul autoturismului fiind identificate 7 recipiente din material plastic cu capacităţi cuprinse între 30 şi 60 litri, goale, ce emanau miros specific de produs petrolier.

Totodată, poliţiştii au stabilit că făptuitorul a fost văzut anterior în apropierea unei sonde, însă nu a sustras produs petrolier din cauza unor condiţii tehnice, respectiv presiunii slabe la capul de erupţie. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: