USD inventează noi funcţii pentru a avea ce împărţi în Gorj

Alianţa USD scoate posturi de directori pe bandă rulantă. Deşi la Gorj protocolul nu este încă înregistrat, Guvernul a înfiinţat un post de conducere pentru Partidul Conservator. Este vorba de un post de director adjunct la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, destinat conservatorului Valentin Priporeanu. Dat fiind faptul că şeful Partidului Conservator de la nivel central este Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, jongleriile s-au făcut între instituţiile din subordinea sa. Astfel, Valentin Priporeanu a putut fi detaşat la APIA de la Direcţia Agricolă Gorj.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj are doi directori adjuncţi. Este vorba despre Mihai Versin, cel care ocupă de mai mulţi ani funcţia respectivă, şi Valentin Priporeanu, cel care a fost şeful Serviciului Agricol din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Gorj. Cel de al doilea post de director adjunct a fost creat special pentru un reprezentant al Partidului Conservator. Jongleriile din instituţiile subordonate Ministerului Agriculturii au fost confirmate de liderul PC Gorj. „Domnul Valentin Priporeanu a fost susţinut de PC pentru a ocupa funcţia de director adjunct. L-am luat de la Direcţia Agricolă şi l-am dus la APIA. Dumnealui este un specialist care are vechime în agricultură şi sunt convins că va face faţă acestei funcţii de conducere”, a declarat Marius Borcan, preşedintele PC Gorj.

Directorul APIA Gorj s-a abţinut de la a comenta oportunitatea înfiinţării celui de-al doilea post de director adjunct, precizând doar că fiecare dintre subalternii săi are anumite atribuţii. „În toate centrele judeţene ale agenţiilor APIA din întreaga ţară a fost înfiinţat un al doilea post de director adjunct. La nivelul APIA Gorj, acest post a fost ocupat de către domnul Valentin Priporeanu venit prin detaşare de la Direcţia Agricolă. În ceea ce îl priveşte pe domnul Mihai Versin a rămas pe postul dumnealui şi se ocupă de coordonarea activităţii de autorizare plăţi. Domnul Priporeanu, noul director adjunct al APIA Gorj, va coordona serviciul de măsuri specifice, ocupându-se de controale şi inspecţii”, a declarat Constantin Negrea, directorul APIA Gorj.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: