USL nu are liste complete în toate localităţile

USL nu are liste complete în toate localităţile, un liberal fiind cel care a trădat alianţa. Consilierul PNL s-a retras de pe lista primarului Dumitru Vulpe cu cinci minute înainte de expirarea timpului pentru depunerea de candidaturi. Potrivit primarului, consilierul a motivat că a obţinut un contract de muncă în străinătate şi trebuie să plece. Chiar şi aşa, USL va avea reprezentanţi în secţiile de votare, spune Dumitru Vulpe.

Uniunea Social Liberală nu are listă completă de consilieri în comuna Câlnic. Potrivit primarului Dumitru Vulpe, un consilier, membru în Consiliul Local, l-a anunțat în ultima zi că se retrage. ”De la mine s-a retras un singur candidat motivând că a găsit un contract de muncă în străinătate. Dar la Câlnic, toate cele patru partide nu au liste complete. M-a surprins foarte tare pentru că el este și acum membru în Consiliul Local din partea PNL și a fost trecut de la bun început pe listă dar a motivat că în acest interval de timp i s-a ivit această ocazie”, a menționat primarul Dumitru Vulpe. 

Chiar și așa, USL-ul respiră ușurat, va avea reprezentanți în secțiile de votare. Primarul Dumitru Vulpe explică cum de este posibil acest lucru. ”Faptul că nu am 14 consilieri pe listă ci 13 nu cauzează cu nimic. Suntem cinci partide, fiecare vom avea reprezentanți în secțiile de votare, dacă erau mai mult de cinci partide eram în pericol pentru că se trăgea la sorți. De asta nici nu ne-am mai chinuit să refacem lista de consilieri, pentru că nu eram în pericol. În plus, niciun partid nu are listă completă la Câlnic”, a declarat Dumitru Vulpe.

LISTE

De fapt, nici un partid nu are liste complete. Peremiştii au declarat ieri că nu au liste complete în Ioneşti, Bălăneşti, Bustuchin,  Nici Partidul Poporului nu are liste complete la Ioneşti, Stoina sau Bălăneşti.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: