USL schimbă majoritatea la Padeş. Viceprimarul PDL va fi demis!

Consilierii USL din Padeş s-au întrunit marţi seară şi au decis schimbarea actualului viceprimar Cristian Elena. Cei cinci consilieri USL s-au aliat cu cei doi de la PRM, astfel că îi pot învinge pe cei şase de la PD-L.

Mihai Argintaru, preşedintele PSD Padeş, a spus că toţi consilierii USL din localitate au ajuns la concluzia că activitatea actualului viceprimar democrat-liberal, Cristian Elena, este deficitară. Pe cale de consecinţă, s-a decis schimbarea acestuia, cu un consilier de la USL.„Votul e secret, 5 de la USL cu 2 de la PRM e mai mare decât 6 de la PD-L”, a explicat Mihai Argintaru formarea noii majorităţi.

Viceprimarul Cristian Elena a comentat ieri la Radio Infinit posibila sa schimbare. „Mă bat cu ciuma roşie până când crăp. Voi muri şi mi se va tăia capul din picioare. E vorba de jocuri politice şi de mafie. Aceşti consilieri compromişi în faţa societăţii româneşti nu mă vor pune la pământ. Mă bat cu ei până la Cârciumaru şi Călinoiu. Punct”, a spus Cristian Elena. Acesta a spus despre iniţiativa lui Mihai Argintaru că „este treaba lui, un om care toată viaţa nu a fost în stare să facă o facultate”.

Primarul Mihai Troacă, democrat liberal, a spus că este mulţumit de echipa pe care o face cu actualul viceprimar şi nu crede că se va reuşi schimbarea acestuia. „Am rămas surprins de acest proiect de hotărâre, motive nu ar fi pentru schimbarea viceprimarului, dar nu am cum să comentez majoritatea. Consiliul local trebuie convocat în regim de urgenţă şi majoritatea îşi va spune cuvântul”, a declarat Mihai Troacă. (A.A.)

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: