USL vânează postul de viceprimar la Bălăneşti

Viceprimarul din Bălăneşti, Radu Rotaru, ar putea fi schimbat din funcţie. Circulă zvonuri potrivit cărora democrat-liberalul va fi înlocuit cu un pesedist sau chiar cu pepededistul Seceleanu, care este socrul vicepreşedintelui PSD Gorj Andrei Maioreanu.

Primarul Pungan spune că nu va permite să se întâmple acest lucru, indiferent de cine va solicita acest lucru. „Domnul Rotaru va fi viceprimar cât voi fi eu primar şi poate vom continua în viitor în următorul mandat, dacă va mai fi să fie. Acea persoană care este dornică să ajungă viceprimarul meu, nu va fi niciodată. Aici nu suntem ca la piaţă să negociem. Am început o activitate, eu primar, dumnealui viceprimar, care trebuie să o ducem până la capăt. Domnul Rotaru a adus nişte bani şi el în comună şi ştie cât de cât ce înseamnă administraţie, de ce să-l schimbăm? Nu voi accepta”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul de la Bălăneşti, din partea UNPR.

Consiliul local din Bălăneşti este format din 11 consilieri locali. Trei din partea UNPR, trei din partea alianţei USL, unul de la PP-DD, unul de la PRM, unul de la PD-L şi un altul, independent.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: