Utilajele pentru deszăpezire, duse în service și pregătite pentru iarnă

Deşi suntem la începutul toamnei, drumarii au început deja pregătirile pentru sezonul rece. Toate utilajele folosite la deszăpezire vor intra în service şi vor fi făcute reviziile. În acelaşi timp, în perioada următoare va începe şi aprovizionarea cu sare pentru ca iarna să nu-i ia pe reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu pe nepregătite.

Primele utilaje au început deja să intre în programul de pregătire pentru iarnă. Toate vor avea anvelope noi şi vor fi puse la punct pentru a face faţă sezonului rece.

„Utilajele care, în timpul verii, sunt folosite în alte activităţi specifice, iar iarna la deszăpezire, au intrat într-un amplu program de revizie şi pregătire pentru sezonul rece. Printre operaţiuni, se montează anvelope noi pentru iarnă, se fac schimburile de ulei, revizii la sistemele de frânare, pe parte hidraulică. Şi autofrezele pentru zăpadă au trecut deja prin prima revizie. Autoşenilata urmează să intre în service. Urmează să ajungă echipa de la producător să-i facă revizia”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

În total, sunt în jur de 15 utilaje aflate în baza celor de la Drumurile Naţionale. Acestea vor putea interveni în special în zona de mune în cazul în care iarna va veni mai devreme. „Începem aprovizionarea cu sare. Deja se lansează comenzile. Iarna nu o să ne ia pe nepregătite. Putem să reamintim că secţia are 15 utilaje pregătite să intervenim în cazul în care vor apărea probleme până când firma care intra în bază”, a mai adăugat Tudor.

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: