„Vacanţe la ţară”, pentru cei care au ratat concediul

Cei care nu au plecat în concediu în această vară, au ocazia să facă acum acest lucru pentru că meteorologii anunță vreme frumoasă, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Fie că vor să descopere viața la țară, să se trateze într-o stațiune balneară din România ori să profite de litoral la sfârșit de sezon gorjenii pot apela la agențiile de turism care le vin în sprijin cu oferte care mai de care mai interesante.

ANTREC România oferă vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale. Programul special "Vacanţe la ţară" este organizat în această toamnă de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC.

Programul se desfășoară în perioada 4 septembrie şi 18 noiembrie şi oferă sejururi de cinci nopţi/şase zile la pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană și la  pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 195 lei/ persoană. Pachetul de servicii include cazarea în cameră dublă şi micul dejun. Aceste programe oferă posibilitatea lărgirii sezonului turistic şi includerea categoriilor de turişti cu venituri mai mici. Ediţiile anterioare au asigurat o suplimentare a gradului de ocupare cu peste 50%. Filialele ANTREC care participă în acest program sunt: Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.

Gorjenii preferă Stațiunea Mamaia

Prin programul "Litoralul pentru Toţi", gorjenii pot merge la mare cu prețuri de criză cuprinse între 205 lei/persoană şi 605 lei de persoană pentru un sejur 6 nopţi, în perioada 2-29 septembrie 2013. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi/persoană ajung până la 765 lei/persoană la hotelurile de 3 stele, 875 lei/persoană pentru hotelurile de 4 stele, 985 lei/persoană, pentru hotelurile de 5 stele. La nivelul Județului Gorj, agențiile de turism nu au dus lipsă de turiști care au preferat aceste parchete de vacanță, iar stațiunea de top este Mamaia.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: