Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vânzătorii ambulanți, peste tot. ”Sunt agasanți!”

Aglomerația din piețe cu prilejul Sărbătorilor Pascale este cel mai bun moment și pentru vânzătorii ambulanți. Agasanți și cu diferite produse în mâini, aceștia încearcă din răsputeri să convingă oamenii să cumpere ceva și de la ei. Cei mai mulți sunt în Piața Centrală din Târgu Jiu, iar mai nou și la târgul de miei de pe Digul Jiului.

Haine vechi, parfumuri, seturi de cuțite sau olane sunt doar câteva dintre produsele pe care vânzătorii ambulanți încearcă să le vândă în piețele din Târgu Jiu, mai ales când acestea sunt aglomerate.

Sărbătorile Pascale sunt cel mai bun moment, iar Piața Mare din Târgu Jiu a fost locul perfect. Oamenii se plâng că aceștia devin foarte insistenți și uneori agresivi încercând să își vândă mărfurile. De data aceasta, noua locație a fost târgul de miei, acolo unde vânzătorii ambulanți au încercat să vândă saci de plastic.

”Sunt cam enervanți. Se țin după tine să cumperi prostiile lor, deși le spun că nu vreau(...) Eu înțeleg că trebuie să trăiască și ei din ceva, dar sunt prea agasanți(...) Cred că poliția ar trebui să facă ceva. Nu vedeți câți sunt în piață? Nu poți să mergi să îți cumperi nimic că ei se țin după tine. Nu este normal(...) Am văzut că au parfum și haine. Nu ai ce să le faci. În zona asta sunt mereu”, au spus câțiva târgujieni.

Din păcate, nici amenzile nu-i mai sperie, iar confiscarea mărfii nici atât.  

Vizualizări: 2,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: