Vasile Râbu a intrat în clubul pensionarilor

Postul de şef serviciu în cadrul Direcţiei de Pază a CE Oltenia a rămas vacant începând de luna acesta. Asta pentru că Vasile Râbu, cel care ocupa această funcţie, a ieşit la pensie. Deocamdată nu se ştie cine îl va înlocui sau dacă administraţia complexului va mai păstra postul, care până la urmă a fost creat special pentru Râbu, pentru a se putea pensiona din minerit.

Vasile Râbu anunţă că începând cu 1 noiembrie a ieşit la pensie. Acesta spune că s-a pensionat la vârsta de 57 de ani pentru că a muncit câţiva zeci de ani în mină. Râbu a mai spus şi ce preocupări are acum în calitate de pensionar. „Am primit decizia, sunt pensionar. Am ieşit mai devreme că am grupa I de muncă de la subteran. După calculele pe care mi le-au făcut cei de la Pensii, vreo 20 de ani, dar am mai mulţi. Stau acasă, am alte treburi. Acum e timpul cum este, mai stăm în casă, ne mai ducem prin cluburile acestea ale pensionarilor de prin Motru. Fac şi campanie, mă întâlnesc cu pensionarii, să mai stăm de vorbă”, a declarat Vasile Râbu.

Vasile Râbu a fost de-a lungul vremii director adjunct la ITM Gorj,  vicepreşedinte la Consiliu Judeţean Gorj, şef la Mina Motru, în vară a fost numit director adjunct la Medserv Min, societatea la care acţionar majoritar este CE Oltenia, iar din septembrie şi până la finele lunii octombrie a deţinut funcţia de şef serviciu în cadrul Direcţiei de Pază a CE Oltenia, condusă de Ion Răuţ. Râbu a spus că nu ştie ce planuri are administraţia cu postul lăsat liber de el. „Nu ştiu cine va fi numit în locul meu”, a precizat Vasile Râbu. 

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: