Ciurel reacţionează după votul masiv anti-Ponta din minerit

Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, ia primele măsuri după eşecul din minerit şi energie în primul tur al alegerilor. Acesta anunţă în presă prime de Crăciun, sperând că va schimba situaţia la votul din 16 noiembrie. El spune însă că nu va da banii din economia la fondul de salarii.

Minerii şi energeticienii sunt bucuroşi de banii pe care-i vor primi, după tăierile masive din ultimi doi ani, dar se întreabă dacă nu cumva aceasta este ultima primă, dat fiind că Laurenţiu Ciurel a produs pierderi de 200 de milioane de lei la 6 luni. De asemenea, în companie sunt împărţite tabele şi oamenii sunt obligaţi să-şi asume prin semnătură că-l vor vota pe Ponta.

Laurenţiu Ciurel susţine că va da prima de Crăciun, cea care era în pachetele de performanţă, dar nu şi prima de sfârşit de an, care nu depinde de indicatorii de performanţă ai Directoratului. Este vorba despre economia la fondul de salarii, care trebuie să se împartă salariaţilor. „Potrivit CCM, primele de final de an ar putea să nu fie, însă situaţia bună din acest sfârşit de an ne dă aproape o certitudine că, la fel ca anul trecut, vor exista prime şi de Crăciun, chiar dacă nu suntem obligaţi prin contract”, explică Ciurel. De asemenea, el spune că cei 570 de lei pentru cărbune vor fi viraţi, integral, în conturi luna aceasta.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: