Vechea cantina a SNLO de la Săcelu a fost închisă

În urma controalelor desfăşurate la cantinele din judeţul Gorj, situate în apropierea taberelor şcolare, dar nu numai, inspectorii DSV au dispus închiderea cantinei de la Săcelu care aparţine SNLO.  Alţi 15 operatori economici din Gorj s-au ales cu amenzi de peste 11.600 de lei.

În cadrul unui program de control asupra tuturor cantinelor aflate cu predilecţie la taberele şcolare din judeţ, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj au verificat şi cantina SNLO de la Săcelu. Inspectorii DSV  au dispus închiderea unităţii, pentru că aceasta nu mai îndeplinea condiţiile de funcţionare. “La Săcelu am verificat şi cantina staţiunii. Este o cantină care va fi închisă. A primit avertisment, pentru că nu mai corespunde cerinţelor actuale, urmând ca această ca această unitate a SNLO să fie mutată într-o cantină modernizată, în maxim două săptămâni”, declară Ion Iliuţă, director DSV Gorj.

Totodată. inspectorii DSV au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.600 de lei la 15 operatori economici din Târgu Jiu, Crasna, Bâlteni Turceni, Plopşoru, Ciuperceni şi Dragoteşti pentru funcţionarea şi comercializarea produselor în condiţii improprii.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: