Veste rea de la Condescu pentru juniorii de la Pandurii

Clubul Pandurii va fi nevoit să renunțe la patru grupe de copii și juniori, a spus fostul președinte Marin Condescu, acum creditor al clubului. Acesta spune că cei de la Consiliul Județean ar vrea să se implice pentru a finanța direct copiii și juniorii, astfel încât echipele să nu fie desființate. Condescu a vorbit într-un interviu la Radio Infinit despre șansele mari pe care Pandurii le are pentru a se salva de la faliment.

Rep.: Ce ați discutat cu președintele Consiliului Județean?

M.C.: M-am întâlnit cu președintele Consiliului Județean, cu administratorul judiciar de la Pandurii și cu administratorul special, pentru a vedea ce facem cu grupele de copii și juniori. În Liga a II-a dacă ne ducem nu mai suntem obligați să ținem decât cinci grupe. Patru rămân pe dinafară și atunci domnul președinte de la Consiliul Județean a spus că studiază posibilitatea să le finanțeze direct, să nu desființăm nicio grupă de copii și juniori. Am vorbit despre investițiile la terenul sintetic, aproape am terminat infrastructura, dar trebuie lămurită situația juridică a covorului sintetic.

Rep.: Ce speranțe mai sunt pentru Pandurii?

M.C.: Mari, mari, mari. Cel puțin în Liga a II-a vom evolua, dar să vedem ce facem și cu litigiul de la TAS.

Rep.: Cum poate fi evitat falimentul?

M.C.: Fără nicio problemă. Cererea de faliment a fost inițiativa lichidatorului judiciar, care din punctul nostru de vedere, al creditorilor, a fost făcută fără să fie făcută o inventariere a bunurilor. Lucrurile încep să se lămurească.

Rep.: Care este datoria totală a clubului și cum poate fi plătită?

M.C.: Toată datoria clubului este de 4,5 milioane de euro, iar activul clubului este de șase milioane de euro, patrimoniu care poate fi valorificat. Este vorba de terenuri foarte bine plasate, tot ce a fost construit până în 2014 la terenuri pentru a le aduce la condiții de Liga I, hotelul de la Rânca.

Rep.: Până atunci sunt concediați toți salariații...

M.C.: Nu toți salariații, doar cei care erau pentru Liga I. În liga a II-a nu se mai impun atâtea posturi.

Vizualizări: 2,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: