Vezi aici ce posturi vor fi desfiinţate la Garda Financiară

Se diminuează posturi în instituţiile cu atribuţii de control. Decizia aparţine Executivului, care, în şedinţa de Guvern din 1 iunie a aprobat mai multe hotărâri privind reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Autorităţii Naţionale a Vămilor, Gărzii Financiare şi ale direcţiilor generale ale finanţelor publice, prin diminuarea cu 4.927 a numărului total de posturi din aceste instituţii şi a 550 de posturi de conducere.

Măsura vizează şi pe cei cu funcţii de conducere de la nivel teritorial, în acest sens anunţându-se desfiinţarea posturilor de comisar şef secţie adjunct şi comisar şef divizie. Florin Ninu, comisarul-şef al Gărzii Financiare Gorj, nu doreşte să precizeze cine ocupă la ora actuală aceste posturi, menţionând că o să acorde un punct de vedere când respectiva Hotărâre de Guvern va apărea în Monitorul Oficial. Conform paginii de Internet a instituţiei, care nu a mai fost actualizată din anul 2010, se arată că posturile de comisar şef divizie sunt ocupate de Traian Iana şi Dan Grivei. La ora actuală postul de comisar şef adjunct este ocupat de Ion Pupăzan. Nici Ion Pupăzan, nici Traian Iana nu au putut fi contactaţi.

DECLARAŢII

„Prin aplicarea acestor măsuri posturile din aparatul propriu şi unităţile subordonate ANAF, respectiv Autoritatea Naţională a Vămilor, Garda Financiară şi direcţiile generale ale finanţelor publice se vor reduce de la 34.027 la 29.100 de posturi”, a precizat ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: