Vezi aici cum a debutat Energia Pandurii în 2011 în faţa propriilor suporteri

Debutul în noul an în faţa propriilor suporteri nu a fost unul fericit pentru handbaliştii gorjeni. Energia a pierdut azi meciul cu CSM Bucureşti, scor 28-31. Acesta este al doilea eşec consecutiv al formaţiei gorjene din noul an, după ce a pierdut săptămâna care s-a încheiat acum şi meciul disputat în devans cu HCM Constanţa. Ambele partide fac parte din turul sezonului, cele două etape fiind amânate de federaţie din cauza programului echipei naţionale.

Handbaliştii de la Energia Pandurii Târgu Jiu au pierdut astăzi meciul disputat pe teren propriu cu CSM Bucureşti, scorul final al partidei disputate la Sala Sporturilor de la ora 12:00 fiind de 28-31. La pauză oaspeţii condus cu 17-15, după ce aproape întreg jocul a fost la dispoziţia echipei bucureştene care după zece minute de joc conducea deja cu 5-2. Energia a reuşit să egaleze în prima repriză abia în minutul 18dar oaspeţii au revenit rapid la conducere, având două goluri avans la pauză.

Energia a părut să îşi revină în prima parte a reprizei a doua când a preluat conducerea pe tabelă însă doar până în minutul 49 când CSM Bucureşti a egalat şi a început să se distanţeze pe tabelă, încheind meciul cu un avans de trei puncte.

Prentru Energia au evoluat la acest meci unsprezece jucători, cel mai bun marcator fiind Vukas cu şase reuşite, urmat de Şandru, Florea şi Iacob cu câte cinci goluri marcate. 

La formaţia vizitatoare au evoluat Savenco şi Ciobanu, handbalişti care au jucat la Energia în tur.


Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: