Vezi ce pensie alimentară plăteşte ex-pandurul Stromajer

Fotbalistul Jaka Stromajer a fugit degeaba de la echipă când i s-a intentat procesul de paternitate de către o gorjeancă. A fost doar o chestiune de timp până când instanţa l-a obligat să îşi recunoască băiatul şi să-i plătească 5.000 de lei pe lună pensie alimentară.

Fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu nu mai are nici un motiv să susţină că este doar tatăl unui băieţel, cel pe care îl în acte cu soţia sa, pentru că, de acum încolo destinul i s-a schimbat complet, după ce magistraţii gorjeni l-au declarat părinte pentru încă un prunc adus de barză acum vreo doi ani pe meleagurile Gorjului, taman în perioada în care Jaka Stromajer a plecat repede şi pe tăcute din oraş, fără să spună cuiva ceva despre motivul „dispariţiei” sale. Judecătoria Târgu Jiu a decis ca Stromajer să fie declarat tatăl băieţelului David Stoica, aşa cum solicitase mama minorului, Anamaria Stoica.

Conform verdictului, David a fost născut pe  29 noiembrie 2010, perioadă în care Stromajer a şi părăsit echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu, fără a da vreo explicaţie publică pentru retragerea sa bruscă. În acelaşi an, soţia jucătorului a născut şi ea, în luna martie, şi a adus pe lume tot un băieţel, care nu a crescut însă la Târgu Jiu pentru că tatăl lui a plecat din oraş.  Fotbalistul de origine slovenă s-a transferat la clubul Oţelul Galaţi, el fiind citat la procesul de la Târgu Jiu, unde a fost însă reprezentat printr-un avocat.

Instanţa de judecată a decis şi ca fotbalistul să plătească o pensie lunară de întreţinere de 5000 de lei. Banii ar urma să fie achitaţi începând cu data de 21 noiembrie 2011, dată la care a fost introdusă cererea la instanţă, şi până în momentul în care băiatul împlineşte 18 ani. Fotbalistul a mai fost obligat de instanţă să suporte şi cheltuieli de judecată de peste 4700 de lei, cheltuieli suportate de către tânăra care l-a reclamat. Sentinţa respectivă nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 15 zile de la comunicare.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: