Vezi ce provocare i-a lansat Vlaicu lui Ion Călinoiu

Problemele echipei de baschet de la Energia Rovinari au de fapt substrat politic. Asta susţine preşedintele secţiei de baschet, Marius Vlaicu. Cel care nu îl mai vrea ca preşedinte este nimeni altul decât Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia Rovinari, a declarat că pericolul în care se regăseşte echipa, acela de a fi desfiinţată, vine ca o ură personală pe care i-o poartă Ion Călinoiu, şeful judeţului. Din această cauză, Vlaicu îl bănuieşte pe Călinoiu că şi-a băgat coada pe la toţi finanţatorii echipei să nu o mai susţină financiar. „Mi-a spus în faţă că am fost susţinut de Manţog şi nu din alt motiv am ajuns preşedinte. E clar că ceea ce se întâmplă e pe criterii politice şi totul porneşte de la Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean. dar pot să vă spun că nici pe departe nu e aşa. Îl provoc la aruncări, să vedem care se pricepe mai bine la aruncat mingea la coş. Eu am făcut baschet din clasa a III-a, aşa că nu poate spune că nu am legătură cu acest sport”, susţine Marius Vlaicu.

 „Sunt aberaţii de ale lui Vlaicu. Eu cred că se vor găsii soluţii pentru ca echipa de baschet să nu piară şi vom avea şi o întâlnire pe această temă pentru a vedea ce este de făcut”

 Ion Călinoiu, preşedinte CJ Gorj

DEMISIE

În cazul în care el este motivul pentru care echipa nu mai primeşte finanţare, Marius Vlaicu a declarat public că îşi va depune imediat demisia din funcţia de preşedinte al secţiei de baschet a Clubului Sportiv Energia Rovinari, pentru ca echipa să nu moară. Pentru a se putea înscrie în campionat, echipa de baschet are nevoie de aproximativ 400.000 de euro, iar data limită de înscriere este 4 iulie.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: