Vezi în câte localităţi au fost semnate protocoalele USL!

Liderii USL s-au întâlnit ieri pentru a discuta despre semnarea protocoalelor în toate localităţile din Gorj! Şi-au impus ca termen data de 19 septembrie. Până acum au fost semnate protocoale în 30 de localităţi.

Liderii USL s-au întâlnit pentru a-şi rezolva problemele în localităţile în care sunt probleme, de exemplu la Prigoria. După cum spune vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan problemele au fost rezolvate, iar semnarea protocoalelor va continua. ”Am discutat despre finalizarea semnării protocoalelor. Acolo unde au fost probleme le-am rezolvat. Vrem ca până pe 19 septembrie să terminăm cu acest prim pas. După ce vom termina cu semnarea protocoalelor, vom trece la discuţii despre desemnarea candidaţilor în fiecare localitate. Deocamdată ne-am întâlnit pentru a discuta numai despre protocoale, după care urmează să stabilim şi candidaţii la primărie în fiecare localitate”, mai spune Gheorghe Orzan, care a confirmat semnarea în 30 de localităţi din 70.

Discuţiile referitoare la stabilirea candidaţilor vor fi cu siguranţă mai aprinse deoarece fiecare partid are candidaţii lui. O astfel de situaţie este întâlnită la Bălăneşti, unde vor să candideze doi de la PSD şi unul de la PNL.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: