Viceprimar Târgu Jiu: Poliția Rutieră nu ne mai dă aviz de spargere a străzilor!

Nicio stradă din municipiul Târgu Jiu nu va mai fi spartă, în următoarele luni. Asigurările vin din partea șefilor administrației locale. Șantierele au fost închise, dar nu pentru că lucrările ar fi fost terminate, ci pentru că sezonul rece nu permite astfel de activități. Totodată, străzile care au fost deja sparte, rămân așa cel puțin până în primăvara anului viitor.


Municipiul Târgu Jiu a fost un adevărat șantier anul acesta. În numeroase cartiere s-au făcut reabilitări de străzi și trotuare, amenajări de parcuri și înlocuiri ale conductelor de alimentare cu apă. În multe zone, lucrările nu au fost finalizate și nici nu vor fi prea curând. Edilitara Public, firma din subordinea primăriei, care se ocupa de ele, a intrat, începând cu 1 decembrie în comandament de iarnă. Astfel că utilajele au fost trase pe dreapta în așteptarea... zăpezii.


„Am început închiderea șantierelor cu data de 1 decembrie. Mai sunt anumite locuri, anumite șantiere, în municipiul Târgu Jiu, unde încă se mai lucrează, dar după data de 15 decembrie toate vor fi oprite. (...) În această perioadă nici Poliția Rutieră nu ne mai dă aviz de spargere a străzilor, până pe data de 1 martie 2023”, a declarat Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: