Viceprimarul, candidatul PDL la Primăria Bumbeşti Jiu

Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj, îl vede pe Ilie Crintea ca fiind viitorul candidat <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Primăria Bumbeşti Jiu. Actualul viceprimar nu confirmă încă acest lucru probabil pentru a evita conflictele cu cei doi colegi. Acesta a spus ca în jurul datei de 1 martie se va anunţa rezultatul sondajului, iar candidatul PDL-ului cel mai probabil pe 15 martie.

Reporter: Veţi candida la Primăria Bumbeşti Jiu?

Ilie Crintea: Nu pot spune încă acest lucru. În urmă cu două zile de la partid ni s-a spus lista cu persoanele care vor fi sondate. Într-adevăr, pe listă figurez şi eu alături de colegii mei Nicolae Medrega şi Dumitru Ciocârlan. Persoana cu cel mai bun rezultat obţinut în urma sondajului va fi candidatul PDL la Primăria Bumbeşti Jiu.

Rep: Vă aşteptaţi la un rezultat favorabil?

I.C.: Sigur că da. Mă aştept la un rezultat bun, iar în cazul în care voi fi primul clasat voi intra în competiţia electorală. În caz contrar voi face o echipă cu cel care va ieşi primul în sondaj, iar dacă acesta va avea încredere în mine mă va trece pe lista de consilieri.

Rep: Sunteţi mulţumit de echipa pe care aţi făcut-o cu primarul Bobaru?

I.C.: Sunt foarte mulţumit. Am făcut o echipă foarte bună cu actualul primar, lucru care de altfel s-a şi văzut la nivelul oraşului Bumbeşti Jiu. Din momentul investiturii mele am lăsat deoparte lupta politică şi am făcut administraţie publică împreună.

Rep: Cum vedeţi campania împotriva actualului primar?

I.C.: Voi face o campanie electorală curată. Suntem un oraş mic în care toţi oamenii se cunosc între ei şi în plus cei care fac o campanie murdară întotdeauna pierd. Mai mult decât atât, în ultima lună rezultatele alegerilor mai pot fi influenţate doar cu până la 5%. În cei patru ani ai unui mandat oamenii şi-au făcut o imagine a candidaţilor sau a potenţialilor candidaţi.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: