Viceprimarul din Tismana, noua victimă a USL

Marius Seceleanu, viceprimarul oraşului Tismana ar putea rămâne fără funcţie în următoarea şedinţă de Consiliu Local şi asta pentru că cei opt consilieri locali din partea USL vor excluderea lui. Cei opt consilieri vor demiterea pentru că, spun ei, vicele nu şi-ar face bine treaba. În replică, Seceleanu spune că rolul opoziţiei este să dezbine.

Proiectul de hotărâre în vederea demiterii se va afla pe masa consilierilor vineri, 29 iulie, în şedinţa de Consiliu Local. USL-işii par însă hotărâţi să-l scoată pe Seceleanu din joc. „Noi considerăm că domnul Seceleanu nu-şi face treaba şi nu ne reprezintă nici pe noi, nici pe cetăţeni. Nu ştie decât să ameninţe că dacă faci aşa te dau afară, ca dacă faci aşa nu ştiu ce îţi fac şi numai chestii de genu’. Îi ameninţă pe consilieri şi pe soţiile acestora că le dă afară de la serviciu”, a declarat Ion Răuţ, consilier PSD la Tismana.

Seceleanu nu se arată surprins de afirmaţiile lui Răuţ, dar spune că va accepta cu resemnare demiterea.

Acuzat că se leagă de soţiile consilierilor

Vicele crede că se încearcă excluderea lui din primărie pentru că a făcut prea multe lucruri bune pentru oraş şi cei opt consilieri sunt invidioşi. „E o decizie politică, dar nu eu sunt cel care încalcă legea, ci ei. Problema lor este că au văzut că ne-am ridicat noi, că am făcut lucruri bune pentru oameni, că am atras fonduri şi au văzut că noi creştem în sondaje. Dar, acesta e rolul opoziţiei, să dezbine”, a declarat Marius Seceleanu, viceprimarul din Tismana.

Cât despre acuzaţia lui Răuţ că ar ameninţa soţiile consilierilor, Seceleanu spune că sunt poveşti şi că nici măcar nu ştie unde lucrează soţiile acestora. „Când vrei să faci rău şi să denigrezi inventezi tot felul de minciuni. Ce treabă am eu cu soţiile lor, nici măcar nu ştiu pe unde lucrează? Să aducă dovezi şi atunci eu mă închin în faţa lor”, a adăugat Seceleanu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: