Viceprimarul Modrea: “La Turcineşti m-am născut a doua oară”

Dumitru Modrea a renunţat la viaţa din Târgu Jiu pentru a locui la Turcineşti. Viceprimarul spune că nu a regretat niciodată alegerea făcută şi că n-ar mai putea locui la apartament nici măcar pentru cinci minute. Dumitru Modrea se consideră un om împlinit, atât pe plan profesional cât şi pe plan familial. După aproximativ 35 de ani de căsătorie, acesta se mândreşte cu o familie reuşită şi cu o carieră strălucită. Ca preşedinte al Clubului Investitorilor, a avut posibilitatea să cunoască importanţi oameni de afaceri din lume.

Dumitru Modrea s-a stabilit în comuna Turcineşti în urmă cu aproximativ 20 de ani. Deşi iniţial a locuit în Târgu Jiu, acum viceprimarul spune că nu ar mai putea locui la apartament nici măcar cinci minute. “Nu regret nici o clipă că am dat viaţa de oraş pe cea de la ţară. La Turcineşti m-am născut a doua oară şi nu aş mai putea locui la apartament nici măcar pentru cinci minute. Aici am cunoscut oameni harnici şi serioşi care toată viaţa au muncit. La Turcineşti duc o viaţă liniştită: pot sădi un pom sau pot sta sub o umbrelă. Îmi place să citesc în foişorul meu, iar informaţia a fost întotdeauna cheia succesului meu”, a declarat viceprimarul comunei Turcineşti. Dumitru Modrea se consideră un om împlinit atât pe plan familial cât şi pe plan profesional. Acesta este căsătorit de 34 de ani şi are o familie reuşită. “Pe soţia mea, Aurora, am cunoscut-o pe vremea când eram elevi, eu la Liceul “Ecaterina Teodoroiu”, ea la Liceul Nr. 2. Ne-am căsătorit la vârsta de 20 de ani şi avem o căsnicie care durează de 34 de ani. Am sărbătorit Nunta de Argint aşa cum spune tradiţia şi sperăm să o aniversăm cum se cuvine şi pe cea de Aur. Avem două fete: una lucrează la Procuratura Generală Bucureşti, iar cealaltă este lector universitar. Ambele ne-au oferit câte un nepot şi ne bucurăm foarte mult de acest lucru”, a mai precizat Dumitru Modrea.

CARIERĂ

Familia Modrea are propriile afaceri: o staţie PECO, o spălătorie şi o vulcanizare. Viceprimarul din Turcineşti este şi preşedintele Clubului Investitorilor, astfel a avut ocazia să cunoască oameni de afaceri din întreaga lume. Ultima sa vizită a fost făcută în Siria, fiind convocat de preşedintele statului sirian. “Voi căuta să aduc investitori la Turcineşti care să poată amenaja o fabrică de colectare şi procesare a fructelor. Partea asiatică este dispusă pentru a face afaceri în Gorj”, a declarat Dumitru Modrea.

POLITICĂ

Dumitru Modrea spune că va candida la funcţia de primar al comunei Turcineşti în cazul în care va avea susţinerea politică a partidului din care face parte. “Îmi voi păstra în totalitate opţiunea politică, iar dacă PNL-ul mă va susţine voi candida la funcţia de primar şi sper să obţin un rezultat mai bun decât în 2008, când am pierdut pentru 4 voturi”, a declarat viceprimarul comunei Turcineşti.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: