Viceprimarul Sanda, apostrofat de un sindicalist necunoscut

Reprezentanţii primăriei Târgu-Jiu şi sindicatele din municipiu s-au întâlnit ieri pentru prima dată cu prilejul vizitei lui Bogdan Hosuu, preşedintele confederaţiilor sindicale din ţară. Deşi viceprimarul Gabriel Sanda a declarat că între reprezentanţii Primăriei şi lideri de sindicat au loc întâlniri anuale, sindicalistul Ion Gângu a dezminţit acest lucru.

La întâlnirea lui Bogdan Hossu cu liderii sindicatelor din Gorj a fost prezent şi viceprimarul primăriei Târgu-Jiu, Gabriel Sanda. Întrebat care este relaţia municipalităţii cu sindicatele, Sanda a declarat că este una foarte bună, având anual întâlniri şi negocieri. „Noi avem o relaţii bune cu sindicatele. Pot să vă spun că anual avem întâlniri şi şedinţe, unde discutăm probleme din sistem şi negociem. Până acum nu am avut probleme cu sindicatele pentru că avem o colaborarea destul de bună, putem zice”, a declarat Gabriel Sanda.

În sală la şedinţă s-a aflat şi liderul de sindicat de la Aparegio, Ion Gângu, care nu a fost observat de viceprimarul Sanda. După ce l-a ascultat cu atenţie, liderul de sindicat a intervenit şi a dezminţit tot ce a declarat trezorierul primăriei. „Cred că nu mă cunoaşteţi domnule viceprimar. Eu sunt liderul de sindicat de la Aparegio şi nu îmi amintesc să fi avut vreo întâlnire cu cei de la primăria Târgu-Jiu. Noi am avut întâlniri şi negocieri cu conducerea de la Aparegio. Cu cei din primărie nu am vorbit. Nici măcar cu domnul primar”, a declarat Gângu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: