Victor Ponta îşi anunţă candidatura la Craiova, nu la Târgu Jiu

Victor Ponta este pe cale să îşi încalce o promisiune făcută pe data de 3 mai la Târgu Jiu. Acesta a spus că, atunci când va lua o decizie cu privire la candidatura sa la prezidenţiale, o va anunţa prima dată la Târgu Jiu, oraşul care l-a făcut de trei ori deputat. Ponta va face anunţul marţi, 29 iulie, la Craiova, unde va cere oficial susţinerea Consiliului Naţional al PSD. De altfel, tot pe 3 mai Ponta a promis că va fi la Târgu Jiu cu o zi înainte de alegerile europarlamentare din 25 mai, ceea ce a fost tot o minciună.

Sute de pesedişti gorjeni vor merge la Craiova pentru a aplauda anunţul premierului. Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, a obţinut aprobare de la nivel central pentru a suplimenta numărul membrilor delegaţiei cu care va merge astăzi la Craiova. „Ne vom duce cu o delegaţie de 300 de membri PSD, pentru că foarte mulţi şi-au manifestat dorinţa de a fi prezenţi la Craiova atunci când domnul Ponta îşi va anunţa candidatura pentru alegerile din toamnă. Iniţial, ne gândisem să mergem cu un număr de 200 de persoane, dar solicitările fiind foarte mari am luat aprobarea celor de la Bucureşti să mergem cu o delegaţie de 300 de membri PSD”, a declarat Florin Cârciumaru.

Liderul PSD Gorj a dat asigurări că toţi cei ce vor veni la Craiova vor absenta în mod legal de la serviciu. „Toţi cei care vor veni la Craiova vor fi în regulă în ceea ce priveşte prezenţa la locul de muncă, pe baza unor cereri sunt sigur că vor primi aprobarea de a veni acolo, la Craiova. Deplasarea se face cu autoturismele proprietate personală, iar organizaţia PSD nu va plăti de această dată autocar. Eu consider că această dorinţă arată un grad de simpatie, de respect pentru premierul României care vine din partea Gorjului”, a precizat Cârciumaru.

SOLICITĂRI

Liderii social-democraţilor gorjeni îi vor cere premierului Victor Ponta să intervină pentru rezolvarea problemelor de la UM Sadu şi CEO. „Pe lângă problemele legate de activitatea politică vrem să discutăm şi câteva probleme legate de partea administrativă a oraşului Târgu Jiu şi a judeţului Gorj. Vom discuta cu prioritate despre situaţia de la UM Sadu, despre situaţia de la CEO şi despre mai multe investiţii pe care le avem în pregătire”, a declarat Florin Cârciumaru. 

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: