Victor Ponta ne-a mai dat o barbă: pe-a lui

Victor Ponta nu este deloc un om avut, dacă ne referim la calități. Nu are doctorat (nu luat pe bune, în orice caz), nu are parte de simpatie din partea oamenilor educați, nu are charismă, nu are credibilitate, nu are prieteni sinceri și dezinteresați, nu are viitor, la naiba, nu are nici măcar un fizic măcar relativ armonios, iar de liniște, ce să mai zicem… De când cu DNA-ul și dosarele lui și-ale rudelor, n-o mai are nici pe aia, deloc. De altfel, dacă ignorăm faptul că a ocupat inexplicabil atâta amar de vreme funcția de premier, Victor Ponta se înscrie destul de bine în linia PSD-istului tipic: cultură limitată, demagog și mincinos, dornic să-și facă oricând bine lui și apropiaților săi, înaintea țării și oamenilor din ea și, desigur, cu probleme în justiție. Tocmai de aceea, Victor trebuia să iasă cumva în evidență. Și s-a gândit cam ce ar putea să facă. I-o fi trecut prin cap să citească niște cărți (de alea despre care ulterior să nu spună c-au fost scrise de el), să slăbească sau să devină un om bun, dar toate astea erau deziderate prea îndepărtate. Așa că și-a lăsat cioc și favoriți. Pentru că, vorba bancului, ce altceva voiați să-și lase?

Ah, nu știți bancul? Imediat vă servesc!

Cică un om mergea pe străzile unui cartier evreiesc din New York și vede o vitrină plină cu curele de ceas agățate în dânsa. Și intră, iar la tejghea era un băiat. Zice clientul:

-         Aș vrea și eu o curea de ceas.

Omul de la tejghea, sincer surprins:

-         Domnule, dar aici nu vindem curele de ceas!

Clientul, un pic debusolat:

-         Dar ce vindeți? 

-          Nu vindem nimic, aici se fac circumcizii.

-          Și atunci de ce-ați pus curele de ceas în vitrină?!

Iar ăsta de după tejghea, clipind rar, foarte intrigat:

-         Dar ce voiați să punem?!

Ei, fix așa și Ponta. Nu avea ce să-și pună pe față. E drept, bietul Victoraș ar fi în stare să-și lase și țâțe, doar ca să mai distragă puțin atenția de la problemele pe care le are, în justiție și-n partid deopotrivă (fund și-a lăsat deja). Dar oare chiar îi va folosi la ceva? N-aș zice. Dacă e să mă întrebați pe mine, look-ul este ultimul la care aș umbla, să fiu în locul lui, în perioada asta. Sau, dacă ar fi să umblu la el, aș face tot posibilul să arăt cât mai respingător. Nu de alta, dar în locul spre care se îndreaptă el nu e deloc bine să fii considerat un tip simpatic de către colegi.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: