Victorie sau potopul !

Gata cu esecurile, acum trebuie sa castigati! Dupa 3 infrangeri la rand, Energia Rovinari e obligata sa-i bata duminica pe teren propriu pe cei de la CSM Bucuresti. Nikolic se teme de forta echipei din capitala dar nu concepe un esec care i-ar pune in pericol postul de antrenor.

Energia se află în faţa unui veritabil moment al adevărului. Cele 3 înfrângeri la rând cu Sibiu, Asesoft şi Timişoara au întins la maxim răbdarea conducerii. E nevoie neapărată de o victorie pentru a dezamorsa situaţia tensionată.

Nikolic își joacă postul -

Nikolic e convins că elevii săi  vor obţine această victorie duminică împotriva celor de la CSM Bucureşti. În caz contrar, sârbul ar putea fi chiar demis! De aceea Nikolic nu-i mai ameninţă pe jucători că-i va da afară şi nici că li se va scădea din contracte în cazul unui eşec. De evoluţia lui Fields, Guţoaia şi ceilalţi depinde până la urmă şi soarta antrenorului. ”Nici nu vreau să mă gândesc că am putea pierde. Nimeni nu se gândește la asta. Chiar nimeni, nici eu, nici jucătorii. Darby e în formă bună, Mocanu și Steffel au revenit, facem antrenamente tari. Nu vreau să pun presiune pe jucători dar trebuie să câștigăm. Știu exact duminică pe care 1-2 jucători să pun presiune. Dar acum nu, fără presiune”, spune antrenorul sârb care știe unde stă cheia meciului. ”Trebuie să fim concentrați în defensivă pentru că jucători ca Martinic pot să facă diferența. Au jucători care aruncă bine și de afară și care sunt puternici și sub panou. Sunt convins că va fi un meci bun, un meci tare și cei care vor veni să-l vadă pe viu sau chiar la televizor vor avea ce vedea”, încheie sârbul de pe banca Energiei.

Program etapa a 14-a, Liga a IV-a, duminică 13 noiembrie, ora 13:

Stiinta Dragutesti-Dinamo Stăneşti

Minerul II Mătăsari-Petrofac Ticleni

Internaţional Baleşti-Ştiinţa Turceni

Petrolul Stoina-Viitorul Negomir

Ştiinţa Ceplea-Ştiinţa Hurezani

Parângul Sadu-Ştiinţa Peştişani

Inter Bilteni-Unirea Cruşeţ

Vulturii Fărcăşeşti-Flacăra Roşia de Amaradia   

Energetica Tismana-Dumbrava Câlnic

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: