Reunirea pandurilor, amânată cu o săptămână

Decizia Comitetului Executiv al FRF, care nu a luat măsura aşteptată de gorjeni, a amânat reunirea pandurilor. Echipa pregătită de Călin Cojocaru nu şi-a reluat luni antrenamentele, după cum anunţau oficialii clubului că s-ar putea întâmpla, reunirea fiind amânată cu o săptămână.

Oficialii clubului Pandurii dar şi antrenorul Călin Cojocaru, se aşteptau să poată juca din nou în Liga 2, pe baza unor decizii administrative ale FRF. Dar după ce Comitetul Executiv al FRF a anunțat, duminică faptul că sistemul competițional din Liga 2 pentru sezonul 2021-2022 va fi format tot din 20 de echipe şi doar o serie, Pandurii și-a reprogramat reunirea lotului. Gorjenii se aşteptau ori să existe două serii şi să fie invitate să joace în Liga 2 şi echipele retrogradate, ori ca alte formaţii aflate deja în Liga 2 să nu primească licenţa, din acest motiv gorjenii făcând eforturi pentru licenţa de Liga 2.  Inițial, jucători de la Pandurii fuseseră anunţaţi că vor relua pregătirea luni seară, în speranța că vor juca tot în Liga 2, într-un sistem format din două serii a câte 12 echipe. După ce au aflat decizia CEx al FRF, oficialii clubului de la Târgu Jiu au decis să amâne reunirea lotului pentru lunea viitoare. Antrenorul Călin Cojocaru anunţa chiar de la  finalul sezonului trecut că va rămâne la Pandurii şi chiar că va păstra acelaşi lot cu care a retrogradat: „Am și eu o revanșă de luat, în primul rând față de mine, dar și față de suporteri. Și eu și băieții care vor rămâne la echipă vrem să demonstrăm că nu aceasta este valoarea noastră. Mulți dintre jucători mai au contract cu noi încă un an și cred că vor continua la Pandurii”.

Noul sezon de Liga 2 e stabilit să înceapă la 31 iulie, în timp ce Liga 3 e programată să debuteze la 28 august.  Au retrogradat din Liga 2 și primesc o șansă de revenire în cazul în care există vreun abandon sau desființare, în următoare ordine, echipele Fotbal Comuna Recea, CSM Reșița, CSM Slatina, Pandurii Târgu Jiu sau Aerostar Bacău.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: