Vinerea neagră pentru trei gorjeni

Vinerea trecută a fost una în care mai multe persoane din Gorj, bărbaţi în special, au căzut pur şi simplu din picioare şi au murit. Întâmplările respective au avut loc în mai multe zone din judeţ, între ele neexistând o legătură directă. Victimele au făcut însă, cel mai probabil, infarct, pe fondul suprasolicitării organismului, al stresului şi oboselii acumulate în timp.

În apropierea gării din Târgu Jiu a picat pe trotuar un bărbat despre care ulterior s-a aflat că avea 58 de ani şi era din Stăneşti. „A mers spre covrigărie şi pur şi simplu a căzut din picioare. S-a ţinut cu mâna un pic de uşa de la covrigărie, după care a căzut. Nu a mai apucat să strige nici măcar după ajutor că dus a fost”, a povestit un martor ocular. Un echipaj de la ambulanţă a încercat în zadar să acorde primul ajutor că bărbatul nu a mai fost adus la viaţă.

La Turceni a pierit în condiţii oarecum similare un alt gorjean, de 40 de ani. Bărbatul a simţit nişte dureri în zona inimii şi a dat să meargă la medic pentru a cere un sfat. Medicul nu a mai apucat să-i fie de folos nicio clipă pentru că bărbatul respectiv s-a stins imediat. La fel de repede a murit şi un bătrân de 72 de ani din Câlnic, despre care iniţial s-a crezut că ar fi victima unei agresiuni. Fiul său avusese un muncitor la lucru şi nu se înţelesese la preţ cu acesta pentru lucrarea făcută, convenind ca, în cele din urmă, să facă plata în câteva rate şi problema să fie rezolvată. Bătrânul nu a mai apucat deznodământul pentru că a căzut din picioare ca secerat şi dus a fost. Oamenii prin sat au zvonit că ar fi fost victima unei altercaţii între fiul său şi meseriaşul venit după bani, însă procurorul şi poliţiştii care au venit să facă cercetări la faţa locului au dezminţit categoric informaţiile respective.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: