Vineri şi sâmbătă, campanie „Marea debarasare“

Locuitorii din Motru şi Târgu-Jiu îşi pot scoate în faţa blocului deşeurilor electrice şi electrocasnice atât vineri cât şi sâmbătă, în cadrul campaniei „Marea debarasare“. „Am fost şi noi înştiinţaţi că vineri şi sâmbătă va avea loc o nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Ultima astfel de campanie a avut loc în ianuarie când am colectat circa 1.200 de kg de deşeuri. Începând de acum însă această campanie va avea loc trimestrial, în ultimele două zile ale trimestrului”, a declarat Radu Socolovski.

Locuitorii din Motru şi Târgu Jiu pot să-şi scoată aparatura veche în faţa blocului sau a casei în care locuiesc pentru a fi preluată de operatorii serviciului de salubrizare al oraşului. „Vom lua legătura cu agentul de salubrizare care va colecta deşeurile din fiecare dintre cele două oraşe iar la sfârşitul campaniei, în funcţie de contacte vom raporta cantitatea colectată”, a precizat Radu Socolovski.

Chiar dacă, începând cu anul acesta, se vorbea de o astfel de colectare şi în mediul rural, reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului spun că deocamdată nu au primit nimic în acest sens şi că Ministrul Mediului a dispus ca marea debarasare să aibă loc doar la Motru şi Târgu Jiu.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: