Vintilescu va contesta concursul de la Minprest

Numirea directorului general al societăţii Minprest Rovinari este tergiversată. Elena Vintilescu e de părere că de vină ar fi presiunile politice. După cum se ştie, mai multe persoane îşi doresc acest post. Şi toţi sunt implicaţi politic. „Mă gândesc că se fac diverse presiuni politice pentru a fi susţinute anumite persoane pentru că altfel nu se explică“, a declarat Elena Vintilescu pentru Radio Infinit.

Despre data concursului, Elena Vintilescu spune că nu se mai ştie nimic şi spune că oricum va contesta concursul pe căi legale. „Nu se mai ştie absolut nimic, chiar discutam cu colegii zilele trecute aspectul asta. Am înţeles că s-a fixat în sfârşit data, ar fi mandatat Consiliul de administraţie şi urmează să fie numit prin şedinţă AGA. Ca preşedinte a fost numit Laurenţiu Ciurel“, a precizat directorul societăţii Minprest Rovinari.

Presa locală a speculat că bătălia s-ar da în interiorul USL, unde există o tabără care-l susţine pe liberalul Gabriel Giorgi şi alta care–l vrea pe social-democratul Gheorghe Milosteanu director la Minprest. Vintilescu spune că oricum va contesta concursul. „Eu oricum o să îl contest pentru că nu ştiu dacă are cinci ani de funcţie de conduce“, a adăugat directorul Minprest. (A.I.)

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: