Vitezoman tras pe dreapta. Ce au descoperit polițiștii când l-au pus să sufle în fiolă!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au oprit pentru control, pe DN 67 Bumbesti-Pițic, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, care rula cu viteza de 106km/h pe un sector de drum unde limita de viteză este de 70 km/h.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional potrivit OUG 192/2002.

Poliţiştii rutieri vor acţiona cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene,în scopul prevenirii accidentelor rutiere, a fluidizării circulației, combaterii vitezei excesive și a consumului de alcool sau substanțe interzise.

Peste 200 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, pe raza judeţului Gorj, în cadrul dispozitivului curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia în cazul producerii unor fapte antisociale. Poliţiştii vor fi prezenţi în zona lăcaşurilor de cult pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, a mai transmis Poliția într-un comunicat de presă. 

Vizualizări: 1,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: