Voiculeţ şi Hidişan vor lipsi la Urziceni

Pandurii vor începe luni returul acestui sezon cu un meci în deplasare, la Unirea Urziceni. Partida este programată pentru luni seara, de la ora 18:00, tot luni urmând apoi să se joace şi ultimul meci oficial din acest an, cel cu liderul Oţelul Galaţi. Meciul de la Urziceni este iarăşi unul dificil pentru Pandurii, cu atât mai mult cu cât jucătorul de bază al turului recent încheiat, Claudiu Voiculeţ, va lipsi de pe teren fiind suspendat.

Claudiu Voiculeţ va fi ce mai mare absenţă din lotul pandurilor în meciul din etapa viitoare. Acesta a acumulat patru cartonaşe galbene după cel din meciul de la Vaslui şi va fi suspendat. Va absenta şi Hidişan care este accidentat la picior. Va reveni în schimb la acest meci Băcilă, suspendat şi el etapa trecută.

Au încheiat turul pe loc retrogradabil

Pandurii se află pe locul 16 la final de tur, bilanţul echipei fiind unul pozitiv după venirea lui Petre Grigoraş dar negativ în mandatul lui Ionuţ Badea. Chiar dacă a luat cu echipa neaşteptat de multe puncte şi a schimbat mult în bine jocul pandurilor Griogoraş nu se poate încă bucura de rezultatele muncii sale, umbrite de pasivul cu care a preluat echipa. „Pandurii este pe locul 16 la trei puncte de locul nouă dar este un campionat echilibrat care se joacă”, a spus Grigoraş. Meciurile pierdute de Pandurii în acest tur, la echipele slab clasate au tras Pandurii atât de jos la final de tur consideră antrenorul: „Echipa a pierdut la Brăneşti, Astra şi Bistriţa de o manieră categorică. Am mai reuşit să facem ceva cu Braşov şi Târgu Mureş. Dar încă e greu, aşa că orice punct câştigat e important. Nu ne-au ajutat nici rezultatele, şi în condiţiile în care am făcut trei victorii, două remize şi am pierdut două meciuri, am rămas tot în situaţie de retrogradare”.

Joc de şase puncte la Urziceni

Jocul de la Urziceni intră în categoria celor foarte importante dată fiind egalitatea de puncte dintre cele două formaţii angrenate acum în luptă pentru salvarea de la retrogradare. „Sunt extrem de importante aceste puncte de la Urziceni şi pot spune că orice rezultat în afara eşecului este bun pentru noi. Oricum, ne aşteaptă un meci extrem de greu, Unirea a jucat foarte bine contra Sportului, au un nucleu de jucători care a jucat în Champions League. Nu sunt adeptul meciurilor de şase puncte dar recunosc că luni avem un meci foarte important. E bine să ai rezultate bune contra echipelor cu care te baţi acolo jos”, consideră Grigoraş care vrea să acumuleze puncte şi din cele două jocuri rămase de disputat în acest an pentru a mai spera apoi în retur. Pandurii vor continua antrenamentele şi în week-end în vederea meciului cu Unirea Urziceni, plecarea spre Urziceni fiind programată duminică.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: