Voinea, un star în devenire !

Împrumutat de panduri pentru un sezon la Gloria Bistriţa, Albert Voinea a şi debutat în această iarnă pentru naţionala de tineret. La doar 19 ani, Voinea a fost convocat în premieră de selecţionerul Emil Săndoi pentru turneul din Antlaya după cele 5 goluri marcate pentru Bistriţa. Voinea va reveni la Pandurii din vară iar Grigoraş va avea opţiunea fie de a-l păstra, fie de a-l împrumuta din nou pentru încă un sezon. În oricare caz, Voinea se anunţă un atacant de mare viitor.

Reporter: Cum ai primit vestea că ai fost chemat la naţionala Under 20?

A.V.: Foarte bine, a fost o veste extraordinară care m-a bucurat mult. Sper să nu dezamăgesc.

Rep: Cum te-au primit colegii în cantonamentul naţionalei?

A.V.: Pe majoritatea îi ştiam pentru că am fost cu ei vara trecută în pregătiri pentru Campionatul European Under 19 aşa că îi cunoşteam. Sper ca împreună să facem lucruri mai bune ca până acum.

Rep: Ai jucat 45 minute în ultimul test, cum a fost (n.r. 4-0 cu azerii de la Neftci Baku)?

A.V.: A fost greu pentru că am întâlnit o echipă bună, cu o posesie bună a balonului dar nici noi nu am fost mai prejos. A fost o repriză echilibrată, cred că şi scorul arată asta, 0-0.

Rep: La Bistriţa cum merge, ai marcat multe goluri acolo?

A.V.: Şi acolo, ca şi aici la naţională, m-am integrat bine zic eu şi cred că evoluţiile mele de acolo s-au datorat încrederii acordate de cei de la Bistriţa. Sper ca şi în returul acesta să continui la fel de bine, dacă nu mai bine.

Rep: Şi să te întorci la Pandurii nu?

A.V.: Da, ăsta e principalul obiectiv (n.r. râde). Acum rămâne de văzut.

Rep: Te bucuri ai plecat la Gloria să poţi juca?

A.V.: Normal eu aş fi vrut să rămân la Tg Jiu să pot juca dar am înţeles mesajul după discuţiile cu domnul Grigoraş şi domnul Pârvulescu şi am înţeles că e mult mai important pentru mine să joc. S-a dovedit faptul acesta deoarece sunt pe o pantă ascendentă din punctul meu de vedere şi sper să revin la Tg Jiu aşa cum cei de acolo şi-ar dori, adică în formă maximă.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: