Voucherele pentru „Rabla“, gata în două zile la Gorj

Programul Rabla s-a terminat în Gorj după două zile de la data demarării. S-a creat această situaţie pentru că numărul de vouchere a fost insuficient.

La nivelul judeţului Gorj, fiecare centru autorizat pentru Programul Rabla a primit câte 40 de vouchere ce au fost epuizate în primele două zile. Mai mult decât atât, foarte mulţi gorjeni au lăsat deja maşinile la aceste centre de colectare şi aşteaptă să fie chemaţi după vouchere dacă programul va mai primi finanţare suplimentară. „Vreau să vă spun că tichetele le-am epuizat în două zile, pentru că sunt foarte puţine. Am primit numai 40 de tichete pe fiecare centru autorizat. Chiar şi după ce le-am terminat au venit oameni şi au lăsat maşinile aici sperând că mai primit tichete în valoare de 3.800 de lei şi să fie siguri că primesc. Zilnic vin gorjeni să întrebe, dar maşini nu am mai oprit. Dacă am fi făcut liste de aşteptare cred că am fi avut sute de persoane interesate de aceste tichete”, a spus Gabriel Pârgaru.

Zilnic, gorjenii merg să se intereseze dacă în judeţul Gorj au mai ajuns vouchere, însă patronii centrelor autorizate speră să mai primească tichete valorice în perioada următoare. „În felul acesta s-au blocat şi vânzările de maşini noi. Am avut situaţii când oamenii au adus două maşini au primit doua tichete şi au făcut contract cu reprezentanţa de maşini pentru a-şi lua un autoturism, dar mai aşteptau după încă un tichet, pentru că pot da trei tichete. Nu ştim ce se va mai întâmpla”, a declarat Gabriel Pârgaru, patronul unui centru de colectare a rablelor.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: