Vranjes, din nou la Pandurii. Grigoraş ameninţă cu demisia!

Vranjes, din nou la Pandurii. Grigoraş ameninţă cu demisia!

Crăciunul a venit la Pandurii cu patru jucători noi! Gorjenii au bătut palma cu Nicoară, Ilijoski, Martinovic şi Vranjes. Aducerea lui Vranjes i-a provocat însă o criză de nervi lui Grigoraş. Antrenorul ameninţă chiar cu demisia dacă se va trezi din nou cu bosniacul problemă la antrenamente!

Vranjes şi Grigoraş au avut un schimb de replici foarte dur după plecarea bosniacul la CFR Cluj. Antrenorul nici nu concepe să mai lucreze cu mijlocaşul pe care Pandurii l-a readus acum la echipă.

Ameninţă cu demisia !

Tensiuni la Pandurii chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă. Şi asta pentru că gorjenii au decis să-l readucă la echipă pe Stojan Vranjes. Bosniacul a plecat de la Pandurii în iarna anului trecut şi nu a făcut-o în cel mai galant mod posibil. Mijlocaşul l-a numit pe Grigoraş „şobolan fără curaj” din cauza faptului că antrenorul îl exclusese din lot. Şi asta după ce scandalul pornise la meciul din Cupă cu Rapid, în care Vranjes a refuzat să intre pe teren din postura de rezervă. Grigoraş nu i-a rămas dator bosniacului şi a spus la vremea respectivă că „dacă aş călca pe Vranjes, ar mirosi a toaletă!” Între timp Vranjes a jucat 6 luni pentru CFR Cluj, a cucerit o medalie de campion, dar a rămas fără echipă. Grigoraş n-a primit bine vestea revenirii mijlocaşului. „Vranjes este un subiect închis, dacă se va realiza această mutare înseamnă că se doreşte îndepărtarea mea. S-a făcut peste capul meu. Am fost întrebat acum câteva luni şi nu l-am vrut. Dacă s-a realizat acest transfer, înseamnă că au ales deja între mine şi el. Pentru mine e un subiect închis din momentul în care a refuzat să mai intre în teren. Eu am spus că el nu va mai juca la Pandurii atâta timp cât sunt eu antrenor. Dacă cei din conducere l-au transferat, înseamnă că au decis”, avertizează antrenorul pandurilor. Gorjenii sunt forţaţi însă de FIFA să-l reprimească pe bosniac. În vară, Pandurii a vrut să-i rezilieze contractul bosniacului care expira în 2014, dar Vranjes a atacat decizia la forul mondial. FIFA i-a dat dreptate jucătorului aşa că acesta va continua la Pandurii, informează ProSport.

„Am tot sperat că e o glumă, dar văd că s-a adeverit. Nu uitaţi că Vranjes mi-a spus ce mi-a spus şi mi-a părut rău că i-am răspuns. Nu înţeleg de ce conducerea a adus acest jucător, când îmi ştie punctul de vedere. Dacă s-a trecut peste capul meu, o să vorbesc cu conducerea să vedem dacă vom continua împreună.”               

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

13 – goluri în 57 de meciuri în Liga 1 a marcat Vranjes la Pandurii. Bosniacul de 27 de ani e evaluat acum la 800 de mii de euro pe transfermarkt

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: