Vranjkovic a ajuns la Târgu-Jiu

Conducătorii pandurilor au încercat ieri să rezolve şi transferurile plavilor Vranjkovic şi Maksumic. Cei doi au sosit la Târgu Jiu şi sunt în negocieri cu Pandurii. Singurele divergenţe care stau în calea perfectării tranzacţiilor sunt legate de durata contractelor dar şi de salariul acestora.

 Transferurile celor doi ar intra în înţelegerea dintre Pandurii şi clubul din Ştefan cel Mare în privinţa achitării datoriei de jumătate de milion de euro. „Nu am semnat încă dar discutăm, sunt mai aproape să mă înţeleg cu Pandurii decât să nu mă înţeleg. Nu e vorba de bani la mijloc. Vreau să demonstrez că sunt Voika de la Pandurii, nu cel de la Dinamo unde nu mi s-au dat şanse” a spus sârbul.

Fost jucător al pandurilor în perioada 2006-2007, Vranjkovic ar putea reveni astfel după câteva sezoane mizerabile în Ştefan cel Mare în care ori a lustruit banca de rezerve ori a fost trimis la echipa a doua. „Am avut posibilitatea să vin şi anul trecut când era Cârţu, dar am refuzat pentru că nu mai vroiam un antrenor gen Hizo care ne ţinea câte 100 de zile în cantonament. Oricum n-o să-mi fie dor de Dinamo! E dezastru, amatorism acolo! Dacă mă lăsau să joc puteam să demonstrez că am valoare. Eram cel mai bun în cantonamente, dar antrenorilor le era ruşine să se uite la mine că nu mă băgau la meciuri. Rednic, ca să arate că nu am valoare, m-a băgat după o accidentare, apoi m-a scos din echipă şi m-a trimis la echipa a doua. Trebuia să-mi dea cinci meciuri la rând şi dacă nu făceam faţă ridicam mâna şi plecam eu”, a povestit sârbul „păţaniile” sale.

28 de meciuri şi 5 goluri a marcat Vranjkovic pentru Pandurii în perioada februarie 2006 – ianuarie 2007. După transferul la Dinamo, sârbul a trecut un sezon împrumut şi pe la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: