Vuckovic știe cum poate CSM Târgu Jiu să câștige meciul 2

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru meciul 2 din seria de play-out a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, contra CSM Galați. Acesta se va disputa joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, tot la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, acolo unde gorjenii s-au impus marți în primul meci contra Galațiului.

Echipa pregătită de Kresimir Basic conduce seria cu 1-0, după victoria de marți, scor 82-78.

Arsenije Vuckovic, cel mai bun marcator al grupării gorjene în prima partidă, consideră că CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie extrem de importantă în lupta din play-out, una de moral, dar care trebuie dublată de o victorie și joi seara. Pivotul bosniac spune că nu e loc de relaxare după primul joc. Din contră, el și colegii lui trebuie să fie și mai focusați pe meciul de joi.   

Arsenije Vuckovic a declarat, pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu că trebuie ca jucătorii să urmeze planul de joc și să nu se relaxeze: ”Trebuie să ne ținem de planul de joc, să urmăm direcțiile staff-ului și ale antrenorului. Trebuie să rămânem uniți, să nu ne relaxăm nici măcar o secundă. Trebuie să jucăm ca și cum scorul ar fi 0-2”.

Pivotul bosniac a avut o evoluție de senzație în primul meci, atât pe fază ofensivă, cât și pe fază defensivă, fiind cel mai bun om al gorjenilor. El a totalizat 24 de puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Arsenije Vuckovic își dorește ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să susțină echipa.

Pentru meciul de joi s-au pus în vânzare bilete online. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/3617-csm-targu-jiu-csm-galati-baschet-masculin.html.

„Atmosfera din Sala Sporturilor a fost una extraordinară la partida de marți seara. Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor pentru a câștiga și meciul 2 din seria de play-out, contra CSM Galați. Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală. HAI CSM TÂRGU JIU!”, este apelul lansat de csmtargujiu.ro pentru suporterii echipei locale de baschet masculin.

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: