Vulturii din Fărcășești fac legea !

Vulturii din Fărcășești zboară tot mai sus! Echipa de juniori a comunei a făcut legea în prima parte a campionatului județean și s-a instalat pe primul loc în clasament. Drept răsplată, primarul Dănuț Bălu i-a dus pe jucători să se pregătească în condiții de lux la Băile Herculane pentru returul de foc ce-i așteaptă.

Harnici nevoie mare, vulturii mici din Fărcăşeşti au început deja pregătirea de iarnă. Juniorii comunei sunt cantonaţi la Băile Herculane, acolo unde trag din greu în aşteptarea returului de foc.

Premiați financiar

Vulturii au parte de condiţii de pregătire de invidiat pentru restul echipelor din judeţ. După ce termină munca la sala de forţă, vulturii se retrag spre bazinul de recuperare dotat şi cu jacuzzi, sub atenta supraveghere a antrenorului Eleonor Popescu. Primarul Dănuţ Bălu i-a vizitat pe juniori şi le-a pregătit şi o surpriză. I-a premiat pe fiecare cu câte 200 de lei pentru faptul că au ieşit campioni de toamnă. „Să-i cheltuiți pe toți, să nu veniți cu ei acasă. În continuare vă dorim cât mai multă distracție, pe lângă efortul pe care îl depuneți”, a fost mesajul primarului Bălu către jucători. „După cantonamentul din vară de la Olănești, juniorii mi-au promis că se vor clasa pe locurile fruntașe, chiar pe locul 1. Au reușit acest lucru iar eu m-am ținut de cuvânt, împreună cu viceprimarul și Consiliul Local, ca și în cantonamentul de iarnă să beneficieze de condiții optime pentru pregătirea fizică. Le mulțumesc pentru acest loc 1 ocupat și sper ca și la finalul returului să fie la fel și să devină campioni”, spune același primar care și-a propus să aibă cea mai tare echipă de juniori din județ. „Gestul domnului primar mi se pare foarte frumos. Am promis că vom fi primii în tur iar domnul primar s-a ținut de cuvânt și ne-a oferit acest privilegiu, de a veni aici și a ne pregăti atât fizic cât și psihic”, spune și căpitanul echipei, Cosmin Crăete. 

Luptă pe muchie de cuțit pentru titlu

Pe vulturi îi aşteaptă o luptă strânsă în retur cu Ştiinţa Turceni. Ambele echipe au strâns câte 61 de puncte până acum dar juniorii din Fărcăşeşti stau mai bine la golaveraj. Numai una din echipe se va încununa însă campioană la vară. „Sperăm să o ținem tot așa iar la final să obținem ceea ce ne dorim cu toții, adică titlul de campioni”, mai zice căpitanul Cosmin Crăete. „Munca grea e pentru copii, munca mai ușoară e pentru mine. O să facem tot ce depinde de noi să ne clasăm cât mai sus și să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ieși campioni”, spune și antrenorul micilor vulturi, Eleonor Popescu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: