Wow! Uau! 

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunță că aleile din Piața Centrală sunt spălate și-l felicită pe managerul Adrian Sichitiu pentru această performanță. 

”Curățenie după minunatul eveniment din Piața Centrală! Felicitări, Sichitiu Adrian Florin! Felicitări pentru echipa pe care o coordonezi”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

După un eveniment în Piața Centrală, se pare că managerul și-a făcut treaba și a făcut curățenie. Iar asta este chiar un eveniment.

Nicio informare despre recepția lucrărilor hidoase pe Calea Eroilor, nimic despre reabilitarea culei din Parcul Central, o bijuterie arhitecturală în stare avansată de degradare, nimic despre lipsa unui Plan Urbanistic General (PUG) al orașului și jungla urbanistică, nimic despre planul administrației în contextul reducerii activității în minerit și energie. Târgu Jiu este, de asemenea, afectat, nu numai prin numărul mare de angajați care lucrează la CEO, dar și prin toate taxele pe care compania le plătește pentru salarii, spații, etc. Nimic despre haosul din oraș.

Nimic despre o strategie turistică a orașului, nimic despre punctele forte ale orașului, nimic despre investițiile care nu se mai fac, precum reabilitarea Casei de Cultură ori centura. 

Nimic despre crearea unui mediu prielnic pentru investiții și antreprenoriat. 

Primăria are pe site o secțiune special dedicată investitorilor. Știți ce conține? 

”Bine ati venit la sectiunea pentru investitori.   Primaria poate oferi imediat potentialilor investitori urmatoarele:  

Teren pentru dezvoltarea investitiei cu o reducere foarte mare a chiriei/concesiunii.

Construirea infrastructurii de baza incluzand canalizare, electricitate, drumuri si gaz.

Pentru detalii si ajutor nu ezitati sa ma contactati la urmatoarele numere de telefon/fax: 

Telefon: 004-0253-213-317

Fax: 004-0253-214-878

Viceprimar - Bejinaru Ion-Bogdan”. Asta. Este textul integral de pe site. 

Și, bineînțeles, investitorii dau buluc. De aici și aglomerația infernală din oraș.


În schimb, de pe contul primarului aflăm primii despre cine își sărbătorește ziua, cine a decedat, cine se mai căsătorește ori ce treabă bună face Adrian Dăianu, directorul Edilitara, fără de care nimic nu s-ar înfăptui în oraș.

Galerie foto




Vizualizări: 3,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: