Zeci de lideri sindicali pleacă din nou în vacanţă pe banii CE Oltenia

Peste 50 de lideri sindicali din gruparea coordonată de Ion Ruşeţ vor sta o săptămână la Sovata, pe banii CE Oltenia. Sindicaliştii vor participa la Consiliul Federal al Federaţiei „Univers” ce va avea loc începând de duminică, şi de această dată vacanţa fiindu-le decontată de către companie. Peste 100.000 de lei plăteşte CE Oltenia pentru cazarea, masa, transportul şi diurna liderilor sindicali.

Un număr de 52 de lideri de sindicat din CE Oltenia vor lua parte la Consiliul Federal al Federaţiei „Univers” care de această dată va fi organizat la Sovata. Conferinţa se va desfăşura în perioada 20-25 septembrie. Complexul Energetic Oltenia va plăti pentru aceşti lideri sindicali toate cheltuielile aferente deplasării. Conform unor surse din cadrul companiei 930 de lei este contravaloarea cazării şi mesei pentru o persoană, la care se adaugă cheltuielile de transport şi diurna.  În total, compania va plăti pentru fiecare câte 2200-2300 lei.

Nu este pentru prima dată în acest an când sindicaliştii conduşi de Ruşeţ pleacă în vacanţă pe banii companiei. Şi în luna iunie circa 60 de lideri sindicali din CE Oltenia au mers la mare, tot la întrunire a Consiliului Federaţiei „Univers”. Atunci sindicaliştii au beneficiat de un sejur pe litoral pe banii companiei pentru că şedinţa federaţiei a fost organizată la Mangalia.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: