Ziua Învăţătorului, marcată de dascălii din Ţicleni

Circa 100 de persoane, dascăli şi personal nedidactic din Ţicleni, au sărbătorit joi, 18 iunie, „Ziua Învăţătorului”. Manifestările au fost organizate de sindicat, în frunte cu învăţătorul Valentin Ciurea, şi au debutat cu un spectacol folcloric urmat de o masă festivă la un restaurant din localitate. La manifestări a fost invitat şi primarul din Ţicleni, Constantin Radu. „A avut loc un spectacol frumos cu ansamblurile din localitate, de muzică şi dans. Sindicaliştii din învăţământ au oferit şi o masă festivă cadrelor didactice şi nedidactice prezente la aceste manifestări. A fost invitat şi liderul USLI Gorj, domnul Mija”, a spus primarul din Ţicleni.

Tot joi a fost inaugurat şi un muzeu şcolar în cartierul Tunşi din Ţicleni, în incinta unei foste şcoli. Clădirea a fost reamenajată de autorităţile locale şi aici au fost etalate obiecte vechi care ţin de obiceiurile cetăţenilor din zonă, cărţi,etc.

Primarul Constantin Radu a precizat că în viitorul apropiat are în plan să realizeze şi un muzeu al petrolului la Ţicleni.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: