Ţărăniştii au înviat şi se-mbată cu apă rece

Ţărăniştii gorjeni au înviat din somnul lung şi acum se îmbată cu apă rece. Conducerea filialei Gorj a PNŢCD, în speţă preşedintele Matei Catrinoiu, este hotărât să înfrunte adversarii politici şi să îşi facă din nou loc pe scena politică. Mai mult decât atât, ei au început pregătirile pentru alegerile din 2012.

„După cum vedeţi am renovat acest sediu, l-am văruit şi refăcut, şi nu e aşa cum sperau colegii de la alte partide, că vom dispărea. PNŢCD este un partid cu istorie şi întotdeauna va fi prezent pe scena politică. La Bucureşti au avut loc alegeri în Biroul Naţional de Conducere, iar eu am fost ales vicepreşedinte. Cât priveşte situaţia de la Gorj, ne pregătim pentru alegerile din 2012”, susţine preşedintele partidului, Matei Catrinoiu.

Treziţi din amorţeală ţărăniştii sunt optimişti mai ales pentru că au un sediu... „Sunt mulţi cei care ar vrea să ne ia sediul şi printr-o serie de mânării au încercat acest lucru, dar nu au reuşit. E un sediu situat într-o zonă ultracentrală şi de aceea probabil că şi l-ar dori”, mai spune Catrinoiu. Fără să le dea numele celor care au atentat la sediul partidului, ţărăniştii au arătat cu degetul la cei de peste stradă. adică UNPR-ul.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: