A cerut demiterea lui Boza. „Pe mine nu mă schimbă ministrul!“

Directorul Sorinel Boza bagă vrajbă între pesediști. În timp ce liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, îl numea un „manager de complex adevărat“, iar Gabriel Giorgi, director Minprest și membru PSD, se încălzește pentru un post în Directoratul CEO, secretarul de stat Andrei Maioreanu cere demisia lui Sorinel Boza de la complex.

Andrei Maioreanu i-ar fi cerut ministrului Toma Petcu schimbarea din funcție a lui Boza, dar acesta a fost „apărat“ de celălalt secretar de stat, Doru Vișan. Contactat telefonic pentru un punct de vedere, Andrei Maioreanu a fost evaziv în declaraţii. „Nu comentez speculații. Mă pregătesc să intru într-o ședință. Rolul meu este să pun în aplicare programul de guvernare. Voi veni și vom discuta toate subiectele care vizează activitatea minieră și energetică din Gorj“, a declarat Andrei Maioreanu.

Situația a fost ilară, deoarece, potrivit unor surse, Sorinel Boza a fost chemat la București pentru a fi asigurat că nu va fi demis, deși s-a cerut acest lucru, acela fiind și momentul în care managerul CEO a aflat că Maioreanu i-a cerut capul.

Într-un interviu, Sorinel Boza a declarat presei că pe el îl țin în funcție rezultatele și că dacă nu le va mai avea, va pleca singur. „Ceea ce nu am văzut la colegii dinaintea mea. Nu dau nume“, a adăugat el. Totodată, Boza a transmis un mesaj către subordonați, dar fără să dea nume: „Alături de mine vor fi numai cei care au rezultate, cine nu are rezultate, cu părere de rău, ne vom despărți. S-a terminat! Trebuie să schimbăm sistemul de performanțe al acestei companii“, a spus Boza.

„Să fie clar pentru toată lumea, pe mine nu mă schimbă ministrul, ci Consiliul de Supraveghere! În baza activității mele profesionale“.

Sorin Boza, directorul CE Oltenia

Vizualizări: 6,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: