A furat de două ori din şcoala de la Drăguţeşti

Tot mai mulţi tineri din Gorj ajung în arestul poliţiei pentru furt. Sărăcia face ca numărul faptelor de acest gen să crească de la un an la altul. Într-o singură zi, au fost reţinuţi de poliţişti trei hoţi, iar alţii s-au ales doar cu dosar penal.

Poliţiştii din Târgu-Jiu au prins un tânăr de 22 de ani din Dăneşti, care a sustras 6 calculatoare din incinta Şcolii Generale Cîrbeşti, comuna Drăguţeşti.  În baza probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că acesta este şi autorul furtului comis în cursul anului 2011  din incinta Şcolii Generale Drăguţeşti, respectiv mai multe bunuri electronice. Suspectul, împreună cu fratele său, a mai sustras şi 10 stupi cu albine. Tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.  

Altă localitate, alţi hoţi

Poliţiştii din Stoina au fost sesizaţi cu privire faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un imobil aparţinând unei societăţi, de unde au sustras componente metalice pe care le-au valorificat la centrul de colectare fier vechi.  În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani. Bunurile sustrase au  fost recuperate  şi urmează a fi predate unităţii prejudiciate. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Doi dintre suspecţi cu vârsta de 18, respectiv 24 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: