A intrat cu masina in stalp

Miercuri, 4 iulie a.c., la orele 17:50, Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de către un  participant la trafic, cu privire la faptul că pe DN 67C, pe raza oraşului Novaci, a avut loc un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii de poliţie, care, din primele cercetări efectuate, a constatat că S.I., de 60 ani, din oraşul Novaci, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Parângului, la intersecţia cu strada Eroilor, la efectuarea virajului la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp al reţelei de electricitate.

În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat că acesta prezenta o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă. De asemenea, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării acestui drept.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: