Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A plecat de la școală, dar nu a mai ajuns acasă

La data de 9 mai a.c., poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat 43 ani, din comuna Băleşti, despre faptul că fiul său, STANCIU ALEXANDRU FLORIAN, de 14 ani, din aceeaşi localitate, în jurul orei 16:00, a plecat în mod voluntar de la şcoala unde învaţă, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Din primele verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că minorul este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,55 m, greutate 45 kg, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, iar în urechea stângă purta un cercel în formă de cruce.

La data plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni trening de culoare gri, geacă verde și era încălțat într-o pereche de pantofi sport de culoare neagră.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind dispusă punerea în urmărire la nivel naţional a minorului.

Sursa: IPJ Gorj

Vizualizări: 3,752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: