A plecat la furat şi s-a îmbătat în magazin

Un bărbat din Vâlcea, care lucrează în Târgu Jiu, a spart un magazin din Preajba, dar nu a mai apucat să fure băutura pentru că s-a îmbătat la faţa locului şi nu a mai putut fugi.  Mai mult, s-a tăiat şi la picior în uşa de la magazin, iar poliţia l-a găsit  la câţiva metri depărtare.

Pentru că nu mai avea bani de băutură, omul s-a hotărât să spargă un magazin pentru a fura, dar setea a fost atât de mare încât hoţul s-a apucat de  băut în magazin şi nu a mai fost în stare să fure nimic. Abia s-a târât la 400 de metri depărtare de magazin, pentru că s-a tăiat în geamul de la uşă, iar în momentul de faţă se află la spital. “Am primit un pacient cu plaga tăiată la picior, şi în şoc hipotermic, pentru că a dormit toată noaptea afară. În momentul de faţă este bine şi îl vom externa curând“, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Nu-şi aminteşte ce a făcut

Partea proastă este că bărbatul nici nu îşi mai aminteşte ce a făcut. A fost găsit de localnici în şoc hipotermic, pentru că a dormit afară toată noaptea. “Am auzit că trebuie să vină poliţia să mă ia, dar nu ştiu ce am făcut. Am auzit că am spart un geam“, a declarat bărbatul.

Poliţiştii l-au depistat pe hoţ după urmele de sânge. “Suspectul a fost găsit în apropierea magazinului, tăiat la picior. Acum trebuie să îi luăm declaraţii pentru a stabilii ce intenţii a avut, pentru a vedea încadrarea“. a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: