A primit trei puncte în plus după contestaţie

I-a crescut nota cu aproape trei puncte după contestaţie. Este vorba despre un profesor care a susţinut examenul de titularizare la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu la limba şi literatura engleză.

Dintr-un profesor de nota 3.80 a devenit unul de 6.55. Asta după ce a depus contestaţie la limba engleză, disciplină la care a susţinut examenul de titularizare şi a avut o mare surpriză. Chiar dacă lucrările la această materie s-au corectat tot la centrul din Galaţi, comisia de rezolvare a lucrărilor contestate i-a mărit nota cu 2.75 puncte. „Această modificare va face obiectul unei analize şi se va căuta unde este greşeala”, spune Valeriu Drulă, preşedintele Centrului de evaluare de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”. Însă aceasta nu este singura notă mărită în urma contestaţiilor de la titularizare.

Note de titularizare după contestaţii

Trei dintre candidaţii care au susţinut examenul la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” au primit note de titularizare, iar alţii de suplinire. Astfel, la informatică s-a înregistrat o creştere de la 6.90 la 7.05, la matematică o notă a crescut de la 6.85 la 7.10, iar la istorie de la 6,75 la 7.70. De asemenea, o notă de 8,65 de la religie a scăzut la 7.90 în urma contestaţiilor. „La acest centru dintre cele 31 de contestaţii depuse 16 au rămas nemodificate, nouă au fost mărite, iar şase au scăzut”, spune Dorina Popescu, preşedinta centrului respectiv. Nu în ultimul rând, trei absolvenţi au reuşit să obţină o notă necesară pentru ocuparea unui loc de suplinitor. La istorie o notă de 4.50 a crescut la 5.05, una de la psihopedagogie de la 4.60 a crescut la 5.20, iar un candidat de la electrotehnică a primit de la 4.20 nota 5.00.

REPARTIZARE

Absolvenţii care au primit note peste 7.00 la titularizare vor fi repartizaţi azi, în şedinţă publică, pe posturi. Şedinţele se vor organiza la cele două centre de evaluare din municipiul Târgu Jiu, la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” şi la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”. Dor 39 de posturi sunt disponibile în această etapă.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: